CoolClub pro IT odborníky

6 nejlepších smart produktů pro vaši domácnost v roce 2021

28.05.2021

Každý rok na trh míří stovky smart produktů, které jsou ještě výkonnější a sofistikovanější než jejich předchůdci. Ani rok 2021 není výjimkou. Víte, jaké novinky letos zaplaví naše domácnosti? Připravili jsme pro vás seznam 6 smart produktů, které vás nadšením zvednou ze židle.

 

Magazín

 

 

1.     Inteligentní posilovací stroj Tempo Studio

Dostali jste se během karantény z formy? Nevadí. Chytrý posilovací stroj Tempo Studio je tu od toho, aby vám dal pořádně do těla – a to jednoduše z pohodlí domova. Tempo Studio využívá 3D senzory a technologii umělé inteligence, aby vám určil, jakou váhu máte zvedat, spočítal počet opakování a dal zpětnou vazbu o vaší kondičce – případně navrhl, jak ji zlepšit. Mimo to ale nabízí také různé tréninkové programy pod taktovkou skvělých instruktorů, kteří rádi potrénují jak začátečníky, tak pokročilé sportovce.

 

2.     Robotický vysavač iRobot Roomba i6+

Nejste zrovna nadšenci do uklízení a vysávání? Pak s otevřenou náručí určitě přivítáte nový robotický vysavač IRobot Roomba i6 +, který je expertem na likvidaci prachu, nečistot a vlasů z jakéhokoliv povrchu. K vysávání využívá technologii iAdapt a navigaci vSLAM, která za sekundu sbírá více než 230 000 data points. To znamená, že na zemi nenechá ani smítko. A ta nejlepší část? Robotický vysavač se umí také sám vysypat. Ovládat ho můžete jednoduše prostřednictvím Alexy, Google Assistant nebo přes mobilní aplikaci.

 

 

3.     Zámek Wi-Fi Smart Lock

Chytré zámky bez klíčů zákazníky často znervózňují a vyvolávají obavy ohledně útoků hackerů. U technologické vychytávky Smart Lock se však není čeho bát. V čem se liší od dalších chytrých zámků? Stále budete moci využívat fyzický klíč. Mimo to má také integrovanou Wi-Fi, takže Smart Lock budete moci ovládat z pohodlí mobilní aplikace. Součástí inteligentního zámku je také snímač, který kontroluje otevírání a zavírání dveří. Už žádné starosti a rychlé kontroly domu, zda jste opravdu zamkli – Smart Lock od společnosti August vám dá vědět.

 

4.     Chytrá váha Wyze Scale

Ve sféře smart fitness ještě zůstaneme, protože bychom vám rádi představili také chytrou váhu Wyze Scale, která se pyšní těmi nejlepšími funkcionalitami. Ať už chcete zhubnout, nebo nabrat svaly, tato váha se stane vaším nejlepším parťákem. Wyze Scale dokáže změřit vaše BMI, procento tělesného tuku, vodu v těle, svalovou hmotu, srdeční frekvenci a mnoho více. Váha vám zároveň pomůže analyzovat váš pokrok (např. v kondici) a motivovat k lepším výkonům. Kdo ještě potřebuje trenéra?

 

5.     Chytrá postel 360 Smart Bed

Nyní přeskočíme z cvičení rovnou do postele – doslova. Naší další novinkou je totiž chytrá postel 360 Smart Bed od společnosti Sleep Number. Jak z názvu vyplývá, není to jen tak ledajaká postel. Má v sobě integrované biometrické senzory, které dokážou měřit kvalitu vašeho spánku. To vše je propojené s aplikací na smartphonu, takže máte výsledky ihned po ruce. Aplikace vám navíc bude radit, jak zlepšit kvalitu spánku a jak eliminovat prvky rozptýlení, které dobrý spánek narušují.

 

6.     Chytrá sekačka Worx Landroid

Máte doma zahradu? Nebaví vás neustále sekat trávník? Máme pro vás řešení v podobě dalšího smart produktu. Tentokrát vás seznámíme s inteligentní bezdrátovou sekačkou Worx Landroid, která vás zbaví vaší zahradnické povinnosti jednou pro vždy. Worx Landroid je propojená s mobilní aplikací, ve které můžete zadávat úkoly, sledovat postup sekačky a kontrolovat problémy, které sama vyhodnotí. Nemusíte se ani bát, že by vám ji někdo ukradl, když zrovna nejste doma. Díky zabudovanému GPS vám mile ráda nahlásí svou polohu – zloději tedy nemají šanci.

 

Jste fanoušci nových technologických vychytávek? Pak se vám jistě bude líbit i náš článek o žhavých novinkách CES.

 

 

Připravila: Petra Pruden