CoolClub pro IT odborníky

„Klíčem k tomu, aby se z práce nestal stereotyp je autonomie, důvěra a neustálý rozvoj,“ zdůrazňuje Jana Procházková, Head of People a Culture ve společnosti Czechitas

04.04.2023

V 9. díle HeRoes Talk se představila Jana Procházková, Head of People a Culture ve společnosti Czechitas. V rámci své pozice se věnuje kromě klasických HR úkonů, také péči o firemní kulturu. Jaký je rozdíl mezi komerčním a neziskovým sektorem? Jak vybudovat, tak silný brand, že není třeba placených reklam nebo proč je důležité umožnit zaměstnanci být si svým vlastním pánem?

 

Podcast

Jana Procházková Czechitas HeRoes talk

 

 Jana Procházková se ve světě HR pohybuje už 12 let, prošla jak korporátním, tak i startupovým prostředím a nyní se pyšní pozicí v neziskové sféře. V novém díle prozradí, jakým stylem (ne)míří na svou cílovou skupinu? Odkryje také, jak v Czechitas vedou nábor nebo jak si udržet zaměstnance, kteří jsou, dle posledního ročního průzkumu spokojenosti, na svou pozici a společnost hrdí.

Ačkoliv je dnes takový důraz na sociální média, digitalizaci, už i umělou inteligenci a mnohokrát skloňované ChatGPT, vybírá Jana pro rok 2023 za top HR trend „lidskost“, proč a co ji k tomu vede?

Jak je možné, že se nebrání ani tříkolovým pohovorům, proč za ni, jako příprava k pohovoru, nestačí pročtení CV kandidáta nebo v jakém případě jsou někdy benefity až přeceňovanou záležitostí?

Novou nadupanou epizodou HeRoes Talk vás provedou, jak jinak, než Vilém a Richard. Kde si aktuální díl podcastu pustit?

 

 

 

 

 

Připravila: Petra Sauerová