CoolClub pro IT odborníky

6 nejbizarnějších her, které najdete na internetu

04.10.2024

Přinášíme vám šest nejbizarnějších herních zážitků na internetu – od hledání burrita až po záchodový horor. Tyhle hry musíte prostě vyzkoušet!

 

PlayCool

 

Už jste vystříleli všechny klasiky a nevíte, co dál? Zkuste tentokrát něco netradičního. Na internetu existuje celá řada bizarních her, které jsou plné překvapení, zábavy a někdy i absurdních zápletek. Máme pro vás hned šest tipů.

 

Toilet Chronicles

Během večírku si dojdete běžně na toaletu, když v tom se začne odehrávat hororová noční můra. Ne taková, kterou jste si teď představili. Hra vás udrží ve střehu díky záhadné osobě v sousední kabince a celé řadě dalších nečekaných scénářů. Každé rozhodnutí může vést k úplně jinému konci.

 

The Burrito Quest

Ztratilo se vám burrito a vaším úkolem je ho najít, tečka. Bizár, že? Ale i když to zní jednoduše, po cestě na vás čeká nemálo překážek. Navíc, co když ho už někdo snědl? Ponořte se do této komické odysey a nechte se překvapit, jak absurdní může být hledání svačiny.

 

 

There is no Game: Wrong Dimension

Při rozkliknutí této hry zjistíte, že tady zkrátka žádná hra není. Tedy alespoň to hra tvrdí, že neexistuje. Ale jakmile začnete klikat a objevovat různé interaktivní prvky, začne se odvíjet děj a vy hru skutečně naleznete. Humor, překvapení a interaktivní zážitky vás vtáhnou do světa, který vás neustále udržuje v napětí. Co se stane dál?

 

I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator

Simulátor randění ve světě KFC? Ano, čtete správně. Ve hře působíte jako student kulinářského umění a vaším cílem je nejen připravit to nejlepší Kentucky kuře, ale také zapůsobit na samotného plukovníka Sanderse. Jedná se o oficiální hru KFC, ve které najdete i jeden tajný recept. Je ke stažení zdarma.

 

Surgeon Simulator 2: Access All Areas

V této hře nemá chirurgie s realitou nic společného. Absurdní verze operací, při kterých se snažíte pacienta udržet naživu i za nejšílenějších podmínek, je spíše groteskou. VR technologie přidává další úroveň zábavy, kde i utržená hlava neznamená úplný konec.

 

Seaman

Starat se o akvarijní rybičky je běžné, ale co když má ryba lidskou hlavu? V této japonské hře se musíte postarat o Seamana, podivnou bytost z laboratoře, která vám odpovídá a reaguje na vaši péči. Zatímco vy se snažíte, aby tato bytost přežila, provází vás jako vypravěč Leonard Nimoy.

 

 

Připravila: Petra Sauerová

Foto: Steampowered