CoolClub pro IT odborníky

Chytrá zásuvka Tesla: Ovládejte ji hlasem a ušetřete

03.09.2024

Unavuje vás hledání nabíječek? Chcete mít přehled o tom, kolik energie vaše spotřebiče spotřebují? S chytrou zásuvkou Tesla Smart to bude hračka. Tato všestranná zásuvka vám nejen ušetří čas, ale také peníze.

 

Novinky

 

Chcete mít ve své domácnosti více kontroly nad spotřebou energie a zároveň si usnadnit život? Chytrá zásuvka Tesla Smart Plug SP300 3 USB vám to umožní. Za skvělou cenu získáte spolehlivého pomocníka, který nabízí řadu lákavých funkcí.

3x USB

Je vybavena třemi USB porty, což umožňuje nabíjet více zařízení současně, aniž by bylo nutné používat samostatné nabíječky.

 


Způsoby ovládání

Zásuvka je kompatibilní s chytrými domácími asistenty, jako je Google Assistant a Amazon Alexa, což umožňuje ovládání pomocí hlasových příkazů. Dále je možné ji ovládat prostřednictvím mobilní aplikace, což uživatelům poskytuje možnost spravovat zapnutí a vypnutí připojených zařízení na dálku.

Tesla Smart Plug SP300 také podporuje plánování automatických režimů, což umožňuje nastavit časovače nebo harmonogramy pro zapnutí či vypnutí spotřebičů, a tím šetřit energii a zvýšit pohodlí v domácnosti.

 

Měření spotřeby

Důležitou vlastností je také možnost monitorovat spotřebu energie, můžete tak snadno sledovat spotřebu připojených zařízení a optimalizovat tak své výdaje.

Zásuvka je kompatibilní s většinou domácích Wi-Fi sítí, snadno se nastavuje a podporuje maximální zatížení 3680 W. Díky třem USB portům s celkovým výkonem 12 W a možnosti sledování historických údajů o spotřebě energie přes mobilní aplikaci je Tesla Smart Plug SP300 3 USB skvělou volbou pro každého, kdo chce vytvořit chytrou domácnost, která šetří čas i peníze.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook Tesla