CoolClub pro IT odborníky

Dubnové klenoty na streamovacích platformách

26.04.2024

Zorientujte se v džungli streamovacích služeb a vyberte si z následujících dubnových trháků, se nimiž nešlápnete vedle. 

 

CoolMovie

 

Zatímco televizní program příliš netáhne, streamovací platformy doplňují svým uživatelům endorfin a dopamin poměrně pravidelně. Netflix, HBO Max, Disney+ na další svým divákům servírují stále atraktivnější obsah. Jaký neodolatelný obsah patří dubnu?

Nedávno světlo světa spatřila očekávaná a skutečně vydařená herní adaptace jedné z nejpopulárnějších videoher historie, Fallout. Sci-fi sérii stvořil kreativní pár Lisa Joy a Jonathan Nolan a dokázali ji předat i pro nováčky srozumitelně a zábavně. Ve svém repertoáru má tento poněkud drsný seriál Amazon na jejich Video Prime. Vydejte se na misi za lepším místem k životu po letech utrpení ještě dnes.

 

 

Apple TV+ pro změnu sází na historickou špionážní pecku, Franklin. V tomto drama seriálu se hlavní role zhostil talentovaný Michael Dougles, který jako Benjamin Franklin vyjednává francouzskou podporu pro nezávislost USA. Poznejte otce nebo také zakladatele Spojených států amerických opět jinýma očima.

První část očekávaného scifi eposu Rebel Moon uchvátila své fanoušky na konci minulého roku a už je tu část druhá. Pokračování Rebel Moon – Jizvonoška už nyní najdete na Netflixu. Opět se můžete těšit na Koru, která se spolu s dalšími přeživšími válečníky připravuje na obranu svého nového domova. Nenechte si ujít napínavou podívanou, kde budou muset hlavní hrdinové čelit svým obavám, stejně jako minulosti a poměrně rychle si ujasnit, zač bojují. Rebélie bude jinak odhodlaným Realmem potlačena.

Uniknout by vám neměl ani další Netflix release Sobík. Tento britský snímek přichází s důležitou zprávou pro všechny. Vykresluje, jak může naprosto obyčejná dobře myšlená laskavost obrátit někomu život vzhůru nohama. Přesně to se stane komikovi v krizi. Ten prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlépe a pak se začnou dít věci.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook