CoolClub pro IT odborníky

Fanoušci seriálu Game of Thrones se dočkali pokračování. Podívejte se na trailer House of the Dragon

05.08.2022

Game of Thrones je jedním z nejúspěšnějších seriálů TV historie. A není divu, nabídl totiž divákům nevšední podívanou na nekonečné sváry naplněného fantasy eposu, krutost nejen mezi nepřáteli, ale i lásku a hluboká přátelství. Pokud patříte mezi fanoušky určitě vás nepřekvapí, ale možná znovu nadchne informace, že se show vrací. Jako House of the Dragon.

 

CoolMovie

 

Není ale důvod se děsit, nemuselo by se dostavit zklamání spojené s nenaplněným očekáváním. House of the Dragon by nemělo mít daleko od své předlohy a přinese bezesporu mnoho překvapení, včetně ohně, krve a především draků!

 

 

Zatímco Game of Thrones dominoval především Rod Starků a Lannisterů, v Domě draků se podíváme na zoubek rodu Targaryenů. Ti se aktuálně nachází na vrcholu své moci a pyšní se vlastnictvím 17 draků. Nejen, že je ovládají, ale také je „jejich mazlíčci“ na sobě nechají létat. Jde až mráz po zádech, když vyvstane vzpomínka na to, co dokázala Daenerys Targaryen pouze se 3 draky, a tak se nepochybně nabízí zajímavá vyhlídka na potenciálně ničivou zbraň.

 

 

Z traileru je jasné, že jednou z otázek, která se v seriálu objeví je, zda by se na trůnu mohla objevit žena. Záleží na tom, zda si s sebou přivede draky?! I teď půjde totiž o nástupnictví na Železný trůn a boj o něj svede princezna Rhaenyra Targaryen a princ Daemon Targaryen. Komu nakonec připadne a jak budou vypadat vztahy v rodině? To vše a mnohem více se dozvíme už 21. srpna u premiéry House of the Dragon na HBO.

Tip! Nový Pán Prstenů se blíží. Jako vůbec nejdražší TV seriál s rozpočtem 465 milionů dolarů

 

 

Připravila: Petra Sauerová

Foto: Warner Media, LLC.