CoolClub pro IT odborníky

"Síla brandu značně pomáhá při náboru, sociální sítě využíváme naplno, jsme jedna z nejsledovanějších firem v ČR," říká HR Mariana Wohlrabová z Footshop

14.03.2023

Dalším hostem podcastu HeRoes Talk byla Mariana Wohlrabová, HR Manager Footshop, jedné z největších a stálých českých firem se sneakers. S jakými nástroji pro recruitment Mariana pracuje a proč sází na neomezenou dovolenou? V čem vidí sílu brandu a sociálních sítí? Zveřejňovat výši platu v inzerátu nebo nezveřejňovat? Jak přistupuje k employee brandingu a mnohem víc se dozvíte v 6. díle.

 

Podcast

 

Mariana Wohlrabová naskočila se do světa HR a Recruitmentu před 9 lety hned po škole. Většinu času pracovala v odvětví e-commerce nebo digital oblasti, která je pro ní nejbližší.

S Vilémem a Richardem se v 6. epizodě HeRoes Talk věnují především síle brandu a digital prostředí v rámci náboru nových zaměstnanců. Dojde řeč i na, poslední dobou hodně skloňovaný nástroj, ChatGPT, který funguje jako dobrý pomocník při psaní kariérních inzerátů.

A jak funguje neomezená dovolená? Je to mnohem  více zodpovědnosti pro samotné zaměstnance. Nechybělo ani klasické téma - zveřejňovat plat v inzerátu nebo ne? A také TIP na závěr jak obecně přistupovat k hiringu a nepřicházet o šikovné lidi. 

Nezapomeňte ladit jednu z podcastových platforem, na které je v tuto chvíli HeRoes Talk připraven k poslechu: