CoolClub pro IT odborníky

Nejzajímavější IT eventy, konference a workshopy

Revoluční chytrý prsten a hodinky, předčí Samung konkurenční Apple?

Samsung představil řadu produktových novinek. Největší pozornost upoutal očekávaný chytrý prsten Galaxy Ring, první produkt této kategorie od korejského giganta.

Prusa Research dobývá USA, chystá lokální výrobu 3D tiskáren a Prusamentu

Společnosti Prusa Research rozšiřuje svou působnost do Spojených států. Prostřednictvím své dceřiné firmy Printed Solid bude vyrábět 3D tiskárny a filamenty přímo na území USA.

Nike a Hyperice představují revoluční chytrou obuv a vestu pro sportovce

Nike a Hyperice spojili síly a vytvořili revoluční produkty. Chytré boty a vesta využívají nejmodernější technologie, a tak posunou výkon a regeneraci sportovců na zcela novou úroveň.

Oponent na scéně: ChatGPT čelí kritice od CriticGPT, k čemu je to dobré?

Proti ChatuGPT se postaví protivník CriticGPT. Stvořila ho společnost OpenAI, aby tak ChatGPT zdokonalila. Tento kritik má výstupy jazykového modelu totiž kontrolovat a kritizovat.

Rychlý internet kdekoliv na vašich cestách? Starlink Mini je vám k službám

Po rychlé Wi-Fi v oblacích představuje Starlink další novinku. Starlink Mini – přenosný satelit, který můžete vzít na cesty kamkoliv, na moře i do oblak.

Pokuty v zahraničí a mobil v ruce při řízení: V těchto zemích vás vyjdou nejdráž

Češi prý patří v zahraničí k nejtrestanějším řidičům. A nejde jen o překročenou rychlost. Například mobil v ruce při řízení vás cestou na dovolenou může stát majlant.

10 největších kybernetických útoků ve světě sportu

Kyberzločinci si ve světě sportu vydobyli své místo, ačkoliv je nikdo nezval. Toto je 10 případů, kdy jim sportovní organizace a kluby museli čelit.

8 bláznivých doplňků k mobilu: Je libo virtuální klávesnici nebo mini stěrač displeje?

Svět mobilních doplňků je plný bizarních a vtipných vychytávek, které si sice nekoupíte každý den, ale zaručeně pobaví. Dnes vám představíme sedm nejbláznivějších "mobilních doplňků", které jen tak nenajdete.

Tento software vaše elektrokolo potřebuje! Nenechte si ho ukrást a sledujte jízdy

Ještě chytřejší elektrokolo? Nyní už ano, s mobilní aplikací Flow od Bosh

Váš mobil jako podvodní kamera? Ano, jednoduše!

Fotit nebo natáčet krásy podmořského světa na svůj telefon? Máme pro vás snadné řešení, jak jednoduše přetvořit smartphone na podvodní kameru.

Merkur chystá robotické stavebnice, podporu hledá na HitHitu

Legendární česká stavebnice chystá vývoj robotické série. Obrací se na svou komunitu s crowdfundingovou kampaní s cílem nejméně 400 000 Kč.

Konec blokátorů reklam na YouTube, Google mění pravidla hry

Google přichází o příjmy ze shlédnutých reklam kvůli blokátorů reklam. Reklamy se nyní mohou stát přímou součástí samotných videí, které AdBlocky už nerozeznají.

Ohebný iPhone má disponovat 8palcovou obrazovkou, k mání bude i iPad

Apple odhalil novinky týkající se ohebného zařízení. iPhone i iPad už mají své rozměry i datum uvedení.

Na EURO 2024 jedině s mobilem v kapse, vstupenky, informace a bonus v aplikacích 

Letošní fotbalové EURO sází na moderní technologie. Místo papírových vstupenek mobilní aplikace, hi-tech je i oficiální míč se zabudovanými senzory.

Apple chystá velké novinky, právě probíhá WWDC 2024

Apple vývojářská konference WWDC 2024 letos potrvá od 10. do 14. června a hlavním bodem programu bude opět keynote hned první den.

První český platební prsten je na světě, představil ho Niceboy

Český výrobce elektroniky Niceboy v červnu uvede na trh inovativní platební prsten One. Ten je vyrobený ve spolupráci s mBank a Mastercardem a umožňuje bezkontaktní platby a komunikaci s bankomaty.

GPT-4o, umělá inteligence, která vidí, slyší a mluví, je pro všechny

Nová verze oblíbeného jazykového modelu ChatGPT, GPT-4o, je tu. Bude k dispozici zdarma. Jaké vymoženosti přináší?

Apple a Google se pouští do spolupráce, chtějí bránit soukromí svých uživatelů

Síly spojují dva největší rivalové na poli mobilních operačních systémů, Apple a Google. Spouští funkci pro uživatele iOS i Android, která představuje další milník v oblasti ochrany digitálního soukromí.

První mobil s fotoaparátem: Kyocera VP-210 slaví 25 let

První mobilní fotografie vůbec slaví 25 let. A to díky modelu mobilního telefonu značky Kyocera VP-210 s vestavěným fotoaparátem. Dnešní optikou možná primitivní přístroj odstartoval zcela novou éru mobilní fotografie.

Google mění pravidla vyhledávání, AI generované referáty namísto odkazů

Google chystá největší změnu v historii internetového vyhledávání. Nový nástroj AI Overviews bude namísto odkazů na stránky zobrazovat vlastní shrnutí tématu, podobně jako ChatGPT.

Načítám další...