CoolClub pro IT odborníky

Listopadové herní novinky, které si musíte zahrát

25.11.2022

I tento měsíc máme shrnutí těch nejlepších her, tentokrát za listopad. Některé z těchto her si již můžete zahrát, jiné teprve vyjdou. Každopádně ale všechny stojí za to. Na co se těšit?

 

PlayCool

 

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Sony přichází s novým dílem oblíbeného pavoučího hrdiny. K dostání je od 12. listopadu na platformách PlayStation 4 a PlayStation 5. Na počítač hra vyšla 18. listopadu.

V kůži Milese Moralese alias nejnovějšího Spider-Mana se vydáte do ulic New Yorku, který se potýká s nejrůznějšími nebezpečími. Pod vedením svého mentora Petera Parkera v sobě objevíte schopnosti, o kterých jste neměli ani ponětí.

Vaším úkolem je zastavit boj mezi energetickou korporací a armádou zločinců, tak abyste ochránili New York. Zároveň se budete muset vypořádat s nastavením rovnováhy mezi běžným životem a kariérou superhrdiny.

 

Call of Duty: Warzone 2.0

První sezóna je dostupná od 16. listopadu na platformy PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a PC.

Tato multiplayer free to play střílečka od společnosti Activision přichází s novou sezónou ve Warzone 2.0. Ta se obměňuje každé dva měsíce, kdy do hry přicházejí nové zbraně, operátoři, vybavení a kosmetické předměty.

Navíc jsou dostupné nové zbraně jako je sniperka Victus XMR, nebo útočné pušky Chimera a M13B. Zpřístupněná je i vylepšená zbrojnice.

Na bitevní pole můžete vyrazit v podobě slavných fotbalistů jako je Neymar Jr., Paul Pogby nebo Lionel Messi. Další novinkou je, že si v určitých playlistech můžete zkusit zahrát z pohledu třetí osoby.

Váš postup hrou se nově na konci sezóny nebude resetovat, protože se vrací systém prestiže, který možná znáte ze starších dílů hry.

 

 

Warhammer 40,000: Darktide

Švédská vývojářská společnost se ujala práce na nové kooperační akci v podobě Warhammer 40 000: Darktide. Multiplayer spočívá v kooperaci čtyř hráčů. Hra vyjde 30. listopadu 2022 na PC. Herní verze pro Xbox Series X/S dorazí později. Další platformy oznámeny nejsou.

Děj má procházet stálým vývojem. Po vydání bude tvůrci rozšiřován a obohacován o nové mise, které budou rozvíjet příběh Warhammer 40,000: Darktide, který má na svědomí spisovatel Dan Abnett. 

Svět Warhammeru zná pouze válku. Hrdinové mohou bojovat pomocí palných zbraní, výbušnin, ale také pomocí kontaktních zbraní. Můžete si zvolit ze 4 základních povolání, za které chcete hrát, aby byl herní zážitek co nejvíc osobitý.

 

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Vychází 18. listopadu 2022 na platformy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a PC.

Supermassive Games přichází s hororovou adventurou, na kterou nezapomenete. Jedná se o čtvrtý díl hororové antologie The Dark Pictures a poslední titul v její první sezóně.

Příběh je založen na příběhu Henry Howarda Holmese, což byl vůbec první americký sériový vrah. V kůži členů filmového štábu navštívíte repliku jeho domu, ze kterého se už ale jen tak nedostanete.

Čas strávený ve hře se pohybuje kolem sedmi hodin. A jak jsme zvyklí z her jako Until Dawn nebo The Quarry, tak i v této hře záleží na každém vašem rozhodnutí!

 

 

God of War: Ragnarök

Pokračování úspěšné herní série vyšlo 9. 11. 2022 na platformy PlayStation 4 a PlayStation 5. Jednalo se o nejočekávanější hru letošního roku a fanoušky rozhodně nezklamala. Spíš naopak u některých předčila očekávání, což se jen tak nevidí!

Strhující příběh, komplikovaný vztah otce a syna a blížící se konec světa. To vše spolu v kombinaci s krásnou grafikou činí z God of War nezapomenutelný zážitek.

Za zmínku stojí vynikající herecké výkony, skvělé dialogy mezi postavami. Hra je navíc snímána na jediný záběr, takže se neobjevují žádné rušivé střihy. Jednou z největších novinek je možnost si zahrát za mladého Athrea.

 

Tip! Nejlepší hry, na které se můžete v říjnu těšit!

 

 

Připravila: Karolína Farná

Zdroj fotografií: igdb.com