CoolClub pro IT odborníky

V Praze vznikl první virtuální nevěstinec

11.02.2020

Milujete virtuální realitu a zajímáte se o novinky ve vašem okolí? Pak vás jistě překvapí zpráva o originálním pražském nevěstinci, který jedinečným způsobem kombinuje virtuální realitu a erotiku. Jak to v takovém virtuálním nevěstinci chodí a v čem je tento business tak jedinečný?

 

Magazín

 

Virtuální realita svůj úspěch zažila zejména v oblasti gamingu. Dnes se její pole působnosti ještě výrazně rozšířilo a není výjimkou, že se momentálně objevuje i v oblastech jako je medicína, vzdělávání nebo stavebnictví. Možnosti virtuální reality jsou takřka nekonečné, a proto vás asi nepřekvapí, že každou chvíli se objeví nový nápad s originálním VR využitím. Jedním z nich je také vznik prvního virtuálního nevěstince v Praze, který na konci roku 2019 vzbudil velkou vlnu pozdvižení.

Tento speciální podnik se nazývá Naughty Harbor a za jejím vznikem stojí podnikatel Patrik Duda, který věří, že si zákazníci tento jedinečný business jednoznačně oblíbí. „Mým cílem je vytvořit značku a franšízu, která bude ve spojení virtuální reality a erotiky vždy lídrem na trhu. Lidé k nám budou chodit odpočívat, zahrát si hry, pobavit se a budeme nabízet funkční vyzkoušená řešení,“ komentuje Duda.

 

Co umí virtuální nevěstinec?

Virtuální nevěstinec své zákazníky láká na diskrétní zábavu a uvolnění, které je dokonale propojeno s moderními technologiemi. Zákazník se tedy může těšit na unikátní gamingový zážitek, který nenalezne nikde jinde v republice. Návštěva Naughty Harbor probíhá prostě: zákazník si zarezervuje jeden ze čtyř pokojů, kde nalezne veškeré vybavení. Dále je už jen na něm, jaké možnosti zábavy si zvolí a na jak dlouho si zážitek naplánuje. „Podle vlastních preferencí si vyberete například oblíbenou pornoherečku, a zatímco si s ní budete ve virtuálním světě užívat erotické chvilky, v reálném světě vám bude k dispozici jedna z našich pan,“ komentuje návštěvu nevěstince majitel Patrik Duda.

 

 

Jak virtuální realita v nevěstinci vlastně funguje?

Vše je založeno na propojení brýlí HTC Vive Pro pro virtuální realitu s počítačem a takzvanou interaktivní vaginou Fleshlight Launch. Ta prostřednictvím Bluetooth komunikuje s elektronickými možnostmi zábavy, které si zákazník sám vybere – může se jednat například o 3D erotický film nebo hru. A když už jsme u toho výběru, velkým lákadlem pro příchozí zákazníky je také skutečnost, že si sami mohou vybrat z takřka nekonečného množství virtuálních společnic, které přes VR head set vypadají velmi realisticky. Výsledkem je tedy naprosto originální zážitek, který kombinuje zábavu, realitu a potěšení.

 

Půl hodina ve virtuálním nevěstinci vyjde nad 1000 korun

Ani tato zábava není zadarmo a mnoho zákazníků si neváhá připlatit za to, aby si tento jedinečný zážitek mohli prožít na vlastní kůži. Rezervovat si můžete například 30 minut, ale klidně také dvě hodiny. Za 30 minut zaplatíte okolo 1300 korun, 120 minut vás přijde na necelé 3000 korun. Patrik Duda přiznal, že podnik momentálně navštěvují asi 4 osoby denně, nicméně do budoucna počítá s tím, že zájem radikálně poroste. Proto už teď dokončuje přestavbu nových prostorů na Smíchově, kde se zákazníci brzy dočkají unikátního futuristického designu. Virtuální nevěstinec by tak brzo mohl být známý nejen po celé České republice, ale také v zahraničí.

 

 

Pražský virtuální nevěstinec předběhla Nevada v čele s Las Vegas

Když je zmínka o zahraničí, Praha rozhodně není jediným městem, kde je virtuální nevěstinec populární. Další takový podnik se nenachází nikde jinde než ve městě hříchů, v nevadském Las Vegas. Tam najdete slavné nevěstince jako Aliencathouse nebo Moonlight Bunny Ranch. Stejně jako jejich pražská sestra fungují na bázi virtuální reality, ale s jedním malým rozdílem. Ve výše zmíněných podnicích sice zákazníci využívají VR head set, nicméně na pokoji tentokrát nejsou sami – doprovází je jedna z vybraných kurtizán, která díky virtuální realitě na sebe nabere podobu, jakou si zákazník sám určí. Kurtizány tak mohou mít jakoukoliv podobu, a to včetně slavných hereček či zpěvaček, například americké popové hvězdy Ariany Grande, legendární herečky Angeliny Jolie a mnoha dalších.

 

Zdroj: time.com

 

Dennis Hoff, sedmdesátiletý majitel Moonlight Bunny Ranch říkal, že díky této originální zkušenosti mohou klienti získat větší sebevědomí a zároveň eliminovat své pochybnosti a nervozitu z přítomné kurtizány, protože během zážitku v podstatě interagují s virtuální podobiznou. Podle něj tedy zájem o tyto služby v době plné her a digitálních technologií ještě poroste. 

Ať už se vám zdají virtuální nevěstince jako sebevětší sci-fi, trendy v podobě umělé inteligence nebo rozšířené reality napovídají, že kombinace moderních technologií a erotiky má velký potenciál. Jak je vidět, oba majitelé virtuálních nevěstinců mluví o úspěchu, rostoucím zájmu a slibných vizí do budoucna – o tom, jestli se tyto vize naplní se dozvíme již brzy.

 

 

Připravila: Petra Pruden

Foto: naughtyharbor.cz