CoolClub pro IT odborníky

Přehnanou kritiku berte s rezervou. IT Recruitment je těžká komplexní disciplína, vzkazuje Denisa Podešťová, Sourcing Director v CoolPeople

23.05.2023

Tento týden se do hostovského křesla posadila Denisa Podešťová, Sourcing Director ve společnosti CoolPeople. Co 16. díl HeRoes Talk nabízí svým posluchačům? Dozvíte se, proč je pohovorová otázka "Kde se vidíte za 5, 10 let?" už absolutní no-go. Nenechte si také ujít příležitost nahlédnout do tajů náboru či onboardingu v CoolPeople.

 

Podcast

 

Vilém s Richardem ve studiu tentokrát uvítali Denisu Podešťovou, Sourcing Director ve společnosti CoolPeople a celou epizodu věnovali především sourcingu a náboru IT Specialistů.

V novém díle se ale také dozvíte, jak se Denisa vypracovala od call centra, přes Sourcing Managera, Sourcing Leadera až k nynější ředitelské pozici nebo v čem ve svém oboru vidí mezery.

Jak moc je těžké najít na trhu IT odborníky? V čem se liší nábor pro klienta vs. interní nábor, např. do vlastního týmu? Jaké otázky Denisa na pohovoru pokládá, aby odhalila kandidátův potenciál? Jak společnost CoolPeople vypadala v době před marketingovým oddělením a teď? A v čem Denisa vidí jeho přidanou hodnotu?

V 16. epizodě HeRoes Talk padlo skutečně hodně otázek, a tak se dočkáte i mnoho odpovědí, proto si ji rozhodně nenechte ujít. Už teď je připravena k poslechu na následujících platformách:

 

 

 

 

 

Připravila: Petra Sauerová