CoolClub pro IT odborníky

Ponořte se do léta s těmito 6 žhavými filmovými hity na streamovacích platformách!

05.07.2024

Ani v horkých letních dnech se zábava na streamovacích platformách nepozastavuje. Sice tam najdete spíše jednodušší zábavu, ale ani ta vás svou přímočarou akcí nebo hororovými prvky nezklame.

CoolMovie

 

I když se venku rtuť teploměru šplhá k rekordním hodnotám, nuda vás doma nečeká. Streamovací služby nabízí pestrou paletu novinek, které vám pomohou se odreagovat a zpříjemnit i horké letní dny.

 

6 žhavých filmových tipů

Na Netflixu naleznete akční novinku s Jessicou Albou v hlavní roli – Tvrdá odplata. Členka speciálních jednotek po návratu do rodného města odhalí nebezpečné spiknutí. Jak s tím naloží a zjistí důvod otcovi smrti?

Fanoušci hororů si užijí Smrtelné zlo: Probuzení, což je nový snímek ze série Evil Dead, který děj přesouvá z lesů do města a zabývá se příběhem dvou odcizených sester. Pak se ale začnou dít doslova neskutečné věci, což je vrhne do boje o přežití.

A zájemci o realistické příběhy ze života uvítají seriál s názvem Adikts, z dílny české televize. V seriálu se pětice studentů adiktologie rozhodne zaexperimentovat a vzít si drogy, které by alespoň na moment mohly pomoci vyřešit potíže každého jednoho z nich.

 

 

HBO má konečně, po dvou letech čekání, připravenou druhou řadu seriálu Rod draka. Mocní Targaryenové jsou na vrcholu své síly a disponují více než 15 draky. Příběh se odehrává 193 let před slavnou Bitvou o Zimohrad, kdy se mocné impérium Targaryenů ale začíná rozpadat.

Na Disney Plus najdete drama o holocaustu s názvem Měli jsme štěstí. Jedná se o skutečný příběh židovské rodiny, která je rozhodnuta to nevzdat, přežít a znovu se setkat.

Mimo tuto aktuální novinku, Disney sáhlo i hluboko do svých zásob a vytáhlo další epizody kriminálky Myšlenky zločince z roku 2005.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Netflix