CoolClub pro IT odborníky

Přehled těch nejlepších světových IT konferencí pro rok 2022

14.04.2022

Computer Science konference mají zásadní význam, jelikož nám umožňují učit se od těch nejlepších IT specialistů a technologických nadšenců z celého světa. Pokud přemýšlíte nad účastí na jedné z nich, pak čtěte dál! Připravili jsme pro vás seznam těch nejlepších IT konferencí, které můžete navštívit v roce 2022.

 

Novinky

 

44th International Conference on Software Engineering (ICSE 2022)

Vrcholná konference softwarového inženýrství pořádaná ve spolupráci IEEE a ACM. Od roku 1975 poskytuje ICSE forum, kde se scházejí výzkumní pracovníci, odborníci z praxe a pedagogové, aby společně prezentovali a diskutovali o nejnovějších inovacích, trendech, zkušenostech a problémech v oblasti softwarového inženýrství.

Místo a datum konání: Pittsburg, USA 21.-29. května 2022

TechEd 2022

Již 20. ročník největší československé konference určené pro všechny IT nadšence. Těšit se můžete na zajímavé přednášky ze světa informačních technologií od předních českých a slovenských odborníků. Akce je určená pro IT a databázové speciality, vývojáře, bezpečnostní odborníky a ty, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech v oblasti produktů Microsoft a IT.

Celý program si můžete prohlédnout na stránkách: https://www.teched.cz/cs/

Místo a datum konání: Praha, Česká republika 17.-19. května

 

 

42nd IEEE International Conference on Distributed Computing Systems (ICDCS 2022)

ICDCS je významná mezinárodní konference pro výzkumné pracovníky, vývojáře a uživatele na které se prezentují, diskutují a vyměňují nejnovější poznatky týkající se všech aspektů distribuovaných výpočetních systémů.

Datum a místo konání: Bologna, Italy 10.-13. července 2022

 

IEEE International Conference on Quantum Computing and Engineering (QCE 2022)

QCE, známý také jako Quantum Week překlenuje propast mezi vědou o kvantové výpočetní technice a rozvojem průmyslu, který ji obklopuje. Tato konference tak přináší jiný pohled na kvantový průmysl než akademické nebo obchodní konference. Quantum Week je multidisciplinárním místem pro kvantovou výpočetní techniku a inženýrství, které dává účastníkům jedinečnou příležitost diskutovat o výzvách a příležitostech s kvantovými výzkumníky, vědci, inženýry, podnikateli, vývojáři, studenty, praktiky, pedagogy a programátory.

Datum a místo konání: Bloomfield, USA 19.-23. září 2022


IEEE International Conference on Big Data (Big Data 2022)

Mezinárodní konference Big Data 2022 je určená všem, kteří se zajímají o data, jako o strategický nástroj. Tato konference se etablovala jako špičková výzkumná konference, na které se prezentují nejnovější výzkumy v oblasti Big Data. Konference láká svými kvalitními teoretickými a aplikovatelnými výsledky výzkumu, které mají dopad na vědu, medicínu, zdravotnictví, finance, obchod i společnost.

Datum a místo konání: Kyoto, Japan 13.-16. prosince 2022
 

 

Tip! 8 nejlepších mezinárodních platforem (nejen) pro IT kurzy

 

 

Připravila: Diana Hovorková