CoolClub pro IT odborníky

Únor sype jeden herní hit za druhým, připravte se na gaming maraton

16.02.2024

Únor se zdá být pro gamery naprostým rájem, čeká je jeden hit za druhým. Máme pro vás několik tipů na ty nejzajímavější tituly, které by vám měly projít rukama.

 

PlayCool

 

V únoru si přijde na své každý gamer, kterého baví RPG, akční hry, originální příběhy a kooperativní zážitky. Co se chystá?

Persona 3 Reload
Hned na začátku února vyšel remake legendárního JRPG, který vás připraví hned o několik dní. Nabízí totiž mix taktických soubojů a sociálního RPG ze školního prostředí. Slibuje nostalgický zážitek a vylepšenou grafiku a hratelnost.

 

 

Tomb Raider I-III Remastered

Díky remasterům lze velmi dobře zavzpomínat na doby minulé a tento měsíc jich vyjde hned několik. Těšit se můžete třeba na legendární vykradačky hrobů Lary Croft, a to hned na první tři díly. Mimo základní hry, ale počítejte i se všemi jejich rozšířeními a tajnými levely.

 

Suicide Squad: Kill the Justice League

Jste spíše fanoušek DC hrdinů? Pak se připravte na jejich týmovou akci, která se člověku sice dostane pod kůži, ale zároveň to není až takové terno. Až čas ukáže, zda si tento herní titul najde stálou základnu anebo brzy umře a na hru se zapomene.

 


Skull and Bones

Se Skull and Bones, námořní akcí od Ubisoftu, se vydáte vstříc napínavým bitvám a pirátským dobrodružstvím na moři. Je téměř neuvěřitelné, že tato věčně vyvíjená a odkládaná námořní akce je už opravdu tu. Kromě námořních bitev, se můžete těšit na vylepšování lodi, příběhy i sezónní obsah.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: suicidesquadgame.com