CoolClub pro IT odborníky

7 tipů na únorové trháky na streamu

23.02.2024

Streamovací platformy chrlí i v únoru jednu novinku za druhou. Co si pro vás připravily?

 

CoolMovie

 

Netflix si vysoce strategicky plánuje, kdy vypustí, kterou novinku tak, aby měly skutečně prostor zazářit. Nyní dává prostor ostatním službám, zatímco sám doplňuje licence a vypouští menší žánrovky.

 

Co si pustit v únoru na streamu?

Netflix přichází s kompletním seriálem Dr. House, který všichni pravděpodobně velmi dobře znáte, alespoň pár dílů z dob vysílání v televizi. Přibude také akční hledání prokleté zlaté sošky ze Zlatého města v El Doradu, Uncharted, kde se v hlavních rolích objeví Tom Holland a Mark Wahlberg.

V případě, že zatoužíte po scifi klasice, pak se dočkáte Jurského světa: Nadvláda anebo animáku v podobě Já padouch a Mimoni.

 

 

Největší hity února

Konečně je to tu a HBO vypouští temný krimi seriál s názvem Tokyo Vice, tedy už 2. řadu. Titul vás na základě knižní předlohy amerického novináře Jakea Adelsteina zavede do příběhu z 90. let. Tehdy Adelstein startoval v japonském deníku jako první zahraniční reportér vůbec. Vše se ale zkomplikuje, jakmile začne odhalovat korupci a zločiny tokijského podsvětí.

Jste-li spíše fanoušci Toma Cruise, je dobrou zprávou, že ho nyní najdete v jeho naposledy natočené roli Ethana Hunta v Mission: Impossible Odplata – První část na SkyShowtime.

Pokud raději sledujete svalnatého Jasona Momoa, pak nalaďte Apple TV a zapněte si Aquaman a ztracené království. Právě tam budete moci sledovat do té doby naprosto nepravděpodobné spojenectví mezi Aquamanem a bývalým králem Atlantidy, jeho vlastním aktuálně uvězněným bratrem, Ormem. Jak to dopadne?

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook