CoolClub pro IT odborníky

MS v hokeji 2024: Kde a jak sledovat zápasy online a zdarma?

14.05.2024

Pokud se vám nepodařilo ulovit lístky na zápasy, užijte si skvělou atmosféru mistrovství světa i přes mobil nebo počítač. Víme, kde zápasy sledovat zdarma.

 

Novinky

 

Česká hokejová reprezentace startuje 10. května a v rámci mistrovství světa v hokeji vyzve na souboj celkem 7 soupeřů. Mezi nimi i silné týmy jako Kanadu, Finsko nebo Švýcarsko. Vstupenky na tuzemské zápasy se začaly prodávat už v průběhu loňského roku, tak se ne na každého dostalo. Kde a jak sledovat MS v hokeji zdarma a prakticky odkudkoliv?

 

Živý přenos zdarma

První variantou je pochopitelně televizní obrazovka. Veškeré zápasy bude vysílat Česká televize na svých kanálech, zejména ČT Sport.

Pokud se k televizi nedostanete, využijte on-line živého vysílání v aplikaci či na webové stránce iVysílání. Pozor však na to, že poměrně často dochází k přetížení webových stránek.

Nedosáhnete-li na dostatečný objem mobilních dat nebo se doba zápasu kryje s rodinnou oslavou, využijte raději textový přepis. Ten nabízí česká aplikace Livesport, popřípadě také oficiální aplikace IIHF nebo Onlajny.cz, web specializující se na psané komentáře sportovních událostí.

 

 

Placené digitální televize

Pokud patříte mezi předplatitele některé z digitálních televizních platforem, jako je Vodafone TV, O2 TV nebo třeba Magenta TV, pak máte vystaráno a zápasy můžete velmi jednoduše sledovat právě zde. Pravděpodobně se tak, na rozdíl od ČT iVysílání, vyhnete možnému přetížení.

 

Sledování ze zahraničí

Pozor, pokud chcete sledovat hokejové zápasy ze zahraničí, odtamtud iVysílání České televize nefunguje. Proto využijte bezplatnou webovou stránku ZivePrenosy.cz a nenechte se o hokejové mistrovství připravit. Tato webová stránka vám umožní sledovat sportovní zápasy odkudkoliv, jen tentokrát musíte počítat s možnou horší kvalitou a častokrát i nesrozumitelným komentářem.

Další bezplatnou alternativou jsou služby VPN, stačí si na svém zařízení nastavit českou IP adresu, která vám umožní sledovat ČT iVysílání odkudkoliv na světě.


Program MS v hokeji 2024

Sedm zápasů, sedm protihráčů a čtyři postoupí do čtvrtfinále, nenechte si je ujít:
Česko – Finsko                  10. květen (20:20)
Norsko – Česko                 11. května (20:20)
Švýcarsko – Česko            13. května (20:20)
Česko – Dánsko                 15. května (16:20)
Česko – Rakousko             17. května (20:20)
Česko – Velká Británie     18. května (20:20)
Kanada – Česko                 21. května (16:20)

Užijte si hokejovou horečku online!

 

 

Připravila: Petra Sauerová