CoolClub pro IT odborníky

3 nové sci-fi filmy na Netflixu, které vás dostanou do kolen

06.12.2023

Na trhu najdete nepřeberné množství doposud natočených sci-fi snímků. Netflix se může pyšnit celými desítkami. Zde jsou TOP 3, které by neměly uniknout vaší pozornosti. Nenechte si je ujít. Sice se blíží vánoční čas, a tak by kde kdo očekával spíše tipy na vánoční filmy, na ty je ještě chvilku čas.

 

CoolMovie

 

Projekt Adam 

Projekt Adam je snímek, který vám dovolí cestovat časem. Setkáte se zde v hlavní roli s Ryanem Reynoldsem, stíhacím pilotem, který bude mít zásadní úkol, zachránit budoucnost lidstva. Aby tuto svou misi dotáhl do zdárného konce musí spojit síly se svým pubertálním, dvanáctiletým já a dostat se zpět ke své rodině. Jak to dopadne?

 

 

Spiderhead

Chris Hamsworth se stal pro Netflix poměrně klíčovou hereckou ikonou a v megahitu podle knižní předlohy George Sunderse. Sci-fi snímek nese název Spiderhead a vystihuje paranoia a fakt, že nikomu nelze věřit. Co dokáže sérum, které ovlivňuje emoce člověka? Nenechte se připravit o dramatickou a napínavou podívanou.

 

 

Zdrojový kód

Zdrojový kód je sci-fi klasika, která má vše, co by měla mít. Thriller, se kterým uvíznete v časové smyčce, rozkryje příběh vojáka, který se neustále budí v těle cestujícího. Ten musí zabránit teroristickému útoku na jedoucí vlak. Snímek patří k tomu nejlepšímu, co v žánru v novém tisíciletí vzniklo. Pochází z dílny režiséra Duncana Jonese. Od obrazovky vás nepustí zajímavý koncept, sympatický hrdina, podmanivý vizuál a střídmá stopáž, pod hodinu a půl.

 

 

Připravila: Petar Sauerová