CoolClub pro IT odborníky

5 žhavých novinek na streamovacích platformách, které rozvíří letní scénu

18.07.2023

Pokud chtějí streamovací služby diváky v letním období zaujmout, musí šlápnout do pedálů. Zaklínače už přední fanoušci shlédli, takže - jakými novinkami zaujmou platformy dále? Máme tipy na 5 snímků, které musíte vidět!

 

CoolMovie

 

Uživatelé streamovacích platforem raději tráví teplé letní večery s přáteli u drinku než na gauči u televizních obrazovek. A právě proto si v létě musí služby, jako Netflix a další platformy, vybojovat svou pozici a přijít s takovými trháky, které diváky nadchnou udrží je u displejů.

V červenci se tak můžete těšit na nové díly seriálu Advokát, oscarovku, v hlavní roli s Bradem Pittem, Babylon nebo třeba Stínového Detektiva na Disney Plus. 

Na Netflix se vrací právnická hitovka Advokát, která ale zatím nabídne pouze 5 epizod, zatímco zbytek se uživatelům zpřístupní až na začátku srpna. Seriál provází příběhem idealistického právníka Mickeyho Hallera, který pravidelně úřaduje ze zadního sedadla svého Lincolna a jeho stylem je nabourávat zavedené procesy. Do doby, než se mu do ruky dostane případ vraždy, který je skutečně zapeklitý.

Pokud ale drama seriál není váš šálek kávy, možná vás pobaví komediální novinka s Piercem Brosnanem, Tchán s tchýní jsou psanci. Ve snímku jde o love story bankovního úředníka, který si má konečně vzít ženu svého života.

Když v tom se situace maličko otočí a jeho banka je přepadena slavnými lupiči. V čem je háček? Brzy začne mít podezření, že zloději jsou právě jeho budoucí příbuzní.

Se svým nabušeným programem přichází také HBO, který jmenovitě nabídne například akční historický biják s názvem Válečnice. Role ženské bojovnice, která v devatenáctém století chránila Dahomejské království v Africe se zhostila Viola Davis.

Disney se své diváky bude snažit zaujmout pokračováním kriminálky Stínový detektiv, konkrétně druhou řadou seriálu. Když se detektiv, ještě před důchodem, dostane do situace, kdy je obviněn z vraždy, začnou se dít věci. Vyděrač po něm vymáhá rekapitulaci starých případů, na kterých pracoval. A zatímco se do toho detektiv skutečně pustí, snaží se zároveň i zjistit, kdo ho vydírá.

Možná méně populární služba SkyShowtime v červenci uvede Babylon, oscarovku v hlavní roli s Margot Robbie a Bradem Pittem, na kterou jsou doposud dosti rozpačité reakce. Film vás přenese do 20. let dekadentního Hollywoodu, konkrétně do momentu nástupu zvukového filmu.

 

 

Připravila: Pera Sauerová