CoolClub pro IT odborníky

CoolPeople získává mezinárodní certifikáty ESG a ISO 27001 a připravuje se pro další růst

25.04.2023

Společnost CoolPeople, přední poskytovatel IT kapacit a souvisejících služeb, hrdě oznamuje, že získala mezinárodní certifikáty ESG a ISO 27001. To potvrzuje její vedoucí postavení na trhu a nastavení pro další masivní růst. Udržitelnost a bezpečnost informací bere jako součást své firemní kultury i jako závazek k neustálému zlepšování včetně úrovně zabezpečení.

 

CoolNovinky

 

Požadavky na udržitelnost ve společnostech se neustále zvyšují. Zákazníci i zúčastněné strany zkrátka očekávají větší transparentnost v ESG (enviromentálních, sociálních a správních) otázkách.

Jinými slovy ESG certifikát vypovídá o zodpovědném chování firmy ve vztahu k životnímu prostředí, společnosti a řízení rizik. ESG záležitosti jsou nyní považovány za způsob, jakým lze ochránit podniky před budoucími riziky.

Poptávka po environmentálních a sociálních změnách během několika příštích desetiletí vedla k tomu, že je ESG vnímáno jako alternativní přístup k řízení rizik a investoři stále častěji a raději vkládají kapitál do společností, které se tyto změny snaží uskutečnit. A tak certifikát ESG deklaruje, že je společnost CoolPeople schopna řídit se šetrným způsobem obchodování a udržitelným rozvojem.

ISO 27001 je přední mezinárodní norma pro řízení bezpečnosti informací. Dodržováním této normy společnost zajistí bezpečnost klíčových informačních aktiv. Mimo jiné norma určuje proces řízení rizik a zahrnuje osoby, postupy i IT systémy.

Poskytuje tak holistický přístup k informační bezpečnosti. Jejími výhodami jsou ochrana důvěrnosti informací, zároveň se zúčastněné strany mohou spolehnout na to, že společnost s tímto certifikátem dodržuje ten opravdu nejvyšší standard informační bezpečnosti.

A v neposlední řadě zaručuje omezení narušení kritických procesů nebo finančních ztrát spojených s únikem dat. Certifikát ISO 27001, tedy klientům a kandidátům poskytuje jistotu, že jejich informace jsou řádně chráněny.

Společnost CoolPeople, a získané certifikáty to potvrzují, se zavázala k poskytování nejvyšší úrovně služeb a zároveň k ochraně svých zákazníků a partnerů.

Miroslav Pihorňa,CEO CoolPeople, dodává: „Úspěšné získání certifikací ESG a ISO 27001 potvrzuje naši snahu o poskytování nejvyšší kvality služeb a zajištění bezpečnosti dat našim zákazníkům“.

 

 

Připravila: Petra Sauerová