CoolClub pro IT odborníky

Deadpool 3 je za dveřmi! Jeho potitulková scéna vám vytře zrak

24.05.2024

Třetí díl Deadpoola se blíží a s ním se rojí i nové informace a spekulace. Jednou z nejzajímavějších je zpráva o ohromující potitulkové scéně. Má úzce souviset s X-Meny a jejich vstupem do MCU.

 

CoolMovie

 

Dubnový trailer filmu Deadpool 3 vyvolal značnou rezonanci mezi fanoušky na sociálních sítích. Mezi příspěvky na sociální síti X vynikl obzvláště jeden, který opěvoval nečekanou a naprosto ozbrojující potitulkovou scénu.

Příspěvek zveřejnil uživatel MTTSH, který se velmi podivoval nad tím, že ji tvůrci vůbec dokázali utajit. MTTSH má v minulosti poměrně spolehlivou reputaci, co se týče filmových spoilerů, a proto jeho slova vzbuzují značné nadšení.

Navíc se o třetím Deadpoolovi již delší dobu mluví jako o filmu, který do MCU konečně přivede X-Meny, a zároveň připraví půdu pro další Avengers.

 

 

Vedle Ryana Reynoldse v hlavní roli Deadpoola se můžete těšit i na návrat Hugha Jackmana jako Wolverina, Morenu Baccarin, Leslie Uggams, Roba Delaneyho, Briannu Hildebrand a Shioli Kutsunu. Nově ve filmu uvidíte také Emmu Corrin, známou především pro svou roli v seriálu Koruna a Matthewa Macfadyena, například ze seriálu Boj o moc.

Děj filmu se má točit okolo Deadpoolova "důchodu" a krize středního věku Wadea Wilsona. Ten se po sérii osobních neúspěchů vzdává superhrdinství a věnuje se prodeji ojetých aut. To se ale brzy změní, když se bude muset znovu postavit zlu a zachránit svou rodinu. V tom mu má na pomoc přijít Wolverine, který v minulosti v ochraně svých blízkých selhal.

Režie se ujal Shawn Levy, zkušený režisér, který s Reynoldsem i Jackmanem v minulosti už spolupracoval.

Třetí Deadpool slibuje akční podívanou plnou humoru a překvapení. Premiéra filmu je naplánována na 8. září 2024.

 

 

Připravila: Petra Sauerová