CoolClub pro IT odborníky

Pobočky CoolPeople v Bratislavě a Vídni mají nové kancelářské prostory

08.12.2022

Bratislavskou a vídeňskou pobočku společnosti CooPeople najdete na nových adresách. Poskytují větší prostor a maximální uživatelský komfort. Pod design obou prostor se podepsala úspěšná architektka Andrea Pastrnek, která má na kontě ocenění kanceláří roku.

 

CoolNovinky

 

Dynamický růst společnosti CoolPeople se promítl i na pobočkách ve slovenské Bratislavě a rakouské Vídni. Oba týmy - slovenský pod vedením Branch Managera Andreje Lilova a rakouský tým pod taktovkou Ivana Johannese Gazdika, se přestěhovaly do větších kancelářských prostor.

 

 

Slovenské kanceláře CoolPeople se nacházejí na nové adresa v centru Bratislavy. Najdete je v Budově CBC I, Karadžičova 8/a.

 

 

Nové prostory pojímají celých 850 m2 plochy a jsou situované do open office s uživatelsky komfortními zónami, ve kterých kromě standardních kancelářských místností nechybí tiché sedací ostrůvky, bistro nebo relax zóna s houpačkou.

 

Jednací místnosti dostaly názvy podle slovenských a českých vrcholů. 

 

 

Nové prostory ve Vídni rozšířily stávající kanceláře historické budovy. Zde propojila architektka Andrea Pastrnek historické prvky s moderním designem, zapadajícím do design konceptu společnosti.

 

 

Vídeňskou pobočku tak najdete stále na stejné adrese Mariahilfer Strasse 71/25.

 

 

Oběma pobočkám se podařilo s letošním roce dosáhnout velkého růstu, v nových kancelářích tak celý tým CoolPeople najde komfort pro práci i odpočinek.

 

 

Pokud se i vy chcete stát součástí slovenského nebo rakouského týmu CoolPeople, vyberte si některou z nabízených možností spolupráce na tomto kariérním portále a ozvěte se na přiložený formulář ještě dnes!