CoolClub pro IT odborníky

Nenechte si na Netflixu ujít tyto 4 nejočekávanější seriály

30.08.2023

Ať chceme nebo ne, podzim se pomalu ale jistě blíží. Nalaďte se již nyní na to, co nás do konce roku ještě čeká. Třeba nejočekávanější seriály Netflixu v druhé polovině roku 2023.

 

CoolMovie

 

Ani nemrkneme a září neboli první podzimní měsíc, je tu. A s ním i druhá polovina sezóny roku 2023. Co nám s přibližujícím se chladnějším a pravděpodobně i deštivějším počasím Netflix nabídne za trháky?

 

 Hra na oliheň/Squid game: The Challenge

Až nevídaně očekávané pokračování seriálu The Squid Game neboli Hra na oliheň je tu. Původně nebylo jakékoliv pokračování v plánu, ale po raketovém úspěchu seriálového zpracování, to prostě nešlo jinak.

Ačkoliv některým z nás možná tuhla krev v žilách i jen při sledování plnění některého z úkolů v původním seriálu, jiní zatoužili vyzkoušet si to na vlastní kůži. A tak jim platforma vyšla vstříc, a stejně jako tomu bylo v seriálu, ani v reality show The Challenge nechyběly brutální podmínky.

Zatím není známo přesné datum premiéry, ale čeká nás zcela jistě zajímavá, možná místy i nepříjemná podívaná.

 

Berlin

I La Casa De Papel nebo chcete-li Papírový dům je seriálem, který na sebe upoutal nemalou pozornost a získal si takřka okamžitě své diváky. Z této popularity se Netflixu zadařilo vytěžit, seriál od španělské televize Antena 3 odkoupil a následně ho rozšířil ještě o další tři řady.

I po ukončení původního seriálu se party zlodějíčků zkrátka ještě nechtějí vzdát. A tak ke konci roku přichází se spin-offem, které bude sledovat jednu z nejpopulárnějších, stejně jako i nejnáviděnějších postav, který fungoval pod přezdívkou Berlin.

  

 

Gentlemani

Že vám název Gentlemani není tak úplně cizí? Není divu. Stejnojmenný film z dílny režiséra Guye Ritchieho spatřil světlo světa už v roce 2019. Šlo o povedený trhák, a tak není divu, že si Netflix nenechal ujít příležitost a chystá nyní jeho seriálovou podobu.

I když zatím není známo více detailů, natáčení je prý zdárně u konce, a tak bychom se mohli těchto sympatických padouchů dočkat už na sklonku roku.

 

Pád domu Usherů

Půlnoční klub, srdeční záležitost Mikea Flanagana, poslal Netflix k ledu. Přesto se ale dočkáme posledního projektu jednoho z největších hororových tvůrců současnosti, a to ještě předtím, než definitivně ukončí svou spolupráci s touto streamovací platformou.

Do konce roku se tak můžeme těšit na jeho seriálovou adaptaci jedné z nejděsivějších povídek Edgara Allana Poea. Příběh nás provede rozkladem jedné rodiny zahalené do oparu tajemství, které odhalíme už 12. října.

 

Připravila: Pera Sauerová