CoolClub pro IT odborníky

Stallone je zpět, jeho mafiánský seriál Tulsa King přilákal miliony diváků

11.10.2024

Sylvester Stallone v roli mafiána přilákal na platformách Paramount+ a SkyShowtime v den premiéry 2 miliony diváků, a za první týden dokonce 5 milionů. Je zpět v sedle? 

 

CoolMovie

 

Sylvester Stallone, ikona akčních filmů, se sice už neobjevuje v hlavních rolích jako kdysi. Nyní však na televizních obrazovkách zažívá obrovský úspěch. Jeho nejnovější seriál Král Tulsy se stal hitem, který láme rekordy sledovanosti.

Paramount Global se chlubí nejen sledovaností, ale i obrovským zájmem na sociálních sítích, který mezi první a druhou řadou vzrostl o neuvěřitelných 934 procent. Šéf Paramount, Chris McCarthy, úspěch přisuzuje kombinaci Stallonovy „hvězdné síly“ a talentu tvůrce Taylora Sheridana, který stojí i za dalšími hity jako Starosta Kingstownu a Yellowstone.

V Královi Tulsy Stallone ztvárňuje mafiána Dwighta Manfrediho, který se po 25 letech vězení pokouší vybudovat nové gangsterské impérium na venkově v Oklahomě. Úspěch seriálu dokazuje, že drsný styl Sylvestera Stallona stále přitahuje diváky, a jeho hvězdné kariéře ještě není ani z daleka konec.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook