CoolClub pro IT odborníky

Tento software vaše elektrokolo potřebuje! Nenechte si ho ukrást a sledujte jízdy

03.07.2024

Ještě chytřejší elektrokolo? Nyní už ano, s mobilní aplikací Flow od Bosh. Ta je středobodem chytrého systému, pod který Bosch sdružuje všechny komponenty elektrokol.

 

Novinky

 

Skrze aplikaci Flow dokážete vše, od registrace kola, jeho nastavení, můžete tam sledovat jeho servisní historii, evidovat jízdy a také používat navigaci. V kombinaci s mobilním telefonem na řídítkách se ve zkratce Flow stává pokročilým palubním počítačem.

Flow už nějakou dobu funguje, ale pořád se aktualizuje, přidává nove funkce a zlepšuje ty dosavadní.

 

 

Co se změnilo?

Vlastní výběr jízdních režimů: Dříve jízdní režimy pro kolo určovali výrobci kola, nyní si do 4 pozic vyberete ty, které vyhovují vám.

Na výběr v tuto chvíli máte sedm režimů, které se liší především výkonem a způsobem, jakým motor reaguje na šlapání cyklisty. V rámci aplikace Flow je kromě výběru, můžete také individuálně upravovat (asistence, dynamika, maximální rychlost, točivý moment).

Alarm proti krádeži: ConnectModule s GPS a SIM kartou chrání kolo před odcizením. Při aktivovaném eBike Lock & Alarm vám při pohnutí kola přijde notifikace na mobil, budete moci zároveň sledovat jeho polohu na mapě a spustí se i zvuková výstraha. Služba je součástí předplatného Flow+.

Zaznamenávání jízd: Aplikace po vašem výjezdu automaticky zaznamenává vaši trasu. která se z ní pak může nahrávat sama do Stravy nebo Komoot. Získáte tak detailní statistiky o jízdě, čase, vzdálenosti, průměrné rychlosti a výkonu.

 

 

Další funkce:

Registrace a konfigurace kola

Aktualizace softwaru kola

Zobrazení informací o komponentách (servisní historie, počet nabíjecích cyklů)

Digitální servisní knížka

Plánování tras a navigace

Datové obrazovky displeje Kiox

Držák telefonu SmartphoneGrip s indukčním nabíjením

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook společnosti