CoolClub pro IT odborníky

Velkolepá oslava v lusuxním stylu: CoolPeople Technology otevírá novou pražskou pobočku!

06.05.2024

CoolPeople Technology oslavila otevření nové pražské pobočky v moderním prostoru Trimaran večerem plným luxusního jídla a přátelské atmosféry. Tato událost odstartovala další kapitolu společnosti, která se nyní s nadšením pouští do dalšího růstu a posouvání hranic.

 

CoolNovinky

 

V pátek 26. dubna se v moderních prostorách Trimaran Praha konala velkolepá oslava k otevření nové pražské pobočky CoolPeople Technology. Celý večer se nesl v duchu skvělé zábavy, přátelských konverzací a odstartoval další kapitolu společnosti.

Již během dne se prostory nových kanceláří začaly proměňovat v dějiště nezapomenutelného večera. Interiér rozzářily balónkové dekorace napříč interiérem a jídelní koutek se po doplnění rekvizit, rozzáření softboxů a nastavení pozadí stal vyhledávaným fotokoutkem. Všichni zúčastnění tak měli možnost zachytit chvíle večera plné radosti a sounáležitosti. Cateringový tým předvedl svůj um a připravil hostinu plnou luxusních lahůdek, které uspokojilo i ty nejnáročnější gurmány.

 

 

Večer oficiálně zahájil welcome drink a uvítací řeč pod taktovkou Aleny Čálkové. Následovalo slavnostní stříhání pásky, kterého se ujali Milan Čálek, Vilém Terich a Roman Kadavý. A vrcholem večera se stalo krájení třípatrového dortu zdobeného pravým zlatem, který symbolizoval sladké přísliby do budoucna.

 

 

Po slavnostních ceremoniích se hosté s chutí pustili do konverzací a ochutnávání pestrého menu. Na své si přišli milovníci slaných specialit i sladkých pochoutek. Bramboráčky, trhané vepřové maso, marinovaný losos, hovězí roastbeef, řízky, šodó fontána s buchtičkami a mnoho dalšího – to vše potěšilo chuťové pohárky všech zúčastněných. Atmosféra byla přátelská a uvolněná, hosté se bavili a utužovali vzájemné vztahy.

Otevření pražské pobočky se vydařilo na výbornou. Nyní se společnost se stejným nadšením a novou energií vrhá do další etapy společné cesty, ve níž budeme růst, posouvat hranice a budovat ještě silnější a úspěšnější společnost. Těšíme se na všechny další společné chvíle!

 

Připravila: Petra Sauerová