CoolClub pro IT odborníky

Sylvester Stallone a další listopadové novinky na Netflixu

17.11.2023

Na ponuré podzimní listopadové dny je Netflix samozřejmě připraven. Svým fanouškům nabídne hned několik zajímavých novinek. Máme pro vás dnes 6 z nich, které byste neměli přehlédnout.

 

CoolMovie

 

Kterých šest novinek si na Netflixu nenechat ujít v listopadu?

 

Nikdy to nevzdávej

Streamovací platforma nemohla jinak, než začít poslední podzimní měsíc vykopnutím akčního dramatu Nikdy to nevzdávej. Novinkou plnou adrenalinu a testosteronu divákům nabídne napínavou podívanou na chlapce, který se rozhodl nevzdat se. Očekávat tak můžete řekněme modernější verzi filmu Karate Kid.

 

Expresní zásilka

Adeptem na vítěze nejlepšího poslíčka v New Yorku je bezesporu Joseph Gordon-Levitt v hlavní roli thrilleru Expresní zásilka. Hlavní hrdina Wiliee do toho pořádně šlápne na své cestě za doručením zásilky, která se ale změní v závod o holý život ulicemi Manhattanu.

Připravte se na vzrušující cestu mezi rychlými auty, šílenými taxikáři a osmi milióny chodci.

 

 

Jsou světla, která nevidíme

Co byste určitě neměli minout, je zbrusu nová minisérie Jsou světla, která nevidíme. Je zpracovaná na základě knižní předlohy oceněné Pulitzerem.

Příběh vás zavede do doby druhé světové války, kde sleduje slepou dívku s jejím otcem. Ti prchají z okupované Paříže a mimo to se ještě snaží uchránit vzácný diamant za pronásledování gestapákem. Jak to s nimi dopadne?

 

Roadrunner: Film o Anthonym Bourdainovi

Snímek Roadrunner: Film o Anthonym Bourdainovi pojednává o hvězdě mezinárodního formátu, který ale začínal jako šéfkuchař v zapadlých newyorských restauracích. Poznejte muže, který neuměl zůstat na jednom místě a jednou pro vždy změnil pravidla kulinářských i cestovatelských show.

 

Sly

Patříte mezi fanoušky Sylvestera Stallona? Pak zbystřete, konečně je tu Netflix s dokumentem pojednávajícím právě o jeho kariéře s názvem Sly.

Milujete Ramba, Rockyho a další snímky, které ovládl Sylvester v hlavní roli? Nenechte si ujít jeho příběh, který začal nešťastným dětstvím, ale končí hollywoodskou legendou.

 

Nyad

A na závěr podzimní sezóny si nalaďte neuvěřitelný, ale nesmírně inspirativní skutečný příběh ve snímku Nyad. Atletka Diana Nyad se totiž ve svých 60 letech rozhodla přeplavat oceán z Kuby na americkou Floridu, podařilo se jí to?

 

 

Připravila: Petra Sauerová