CoolClub pro IT odborníky

Nové pobočky CoolPeople v Praze a Bratislavě ukazují na rozsáhlou expanzi

08.04.2024

S nadšením oznamujeme slavnostní otevření nových poboček. Zcela nová je pobočka CoolPeople v Praze, k rozšíření té dosavadní došlo v Bratislavě. Tyto kroky představují klíčové milníky na cestě k naplnění vize růstu a expanze společnosti.

 

 

S rozšířenou kapacitou a podpořeni moderním zázemím budeme moci lépe uspokojovat rostoucí poptávku po našich službách a nadále stále posilovat pozici CoolPeople Technology na trhu. Těšíme se, že do našich rostoucích týmů přivítáme talentované a ambiciózní kolegy, kteří nám pomohou posunout hranice a dosáhnout nových výšin. Společně tak začneme psát na další kapitolu CoolPeople Technology.

 

Praha: Další stupeň růstu

I když se nové sídlo pražské pobočky CoolPeople nachází doslova jen o dům dál, symbolizuje tento krok dynamický rozvoj CoolPeople. Za pouhé tři měsíce jsme zaznamenali neuvěřitelný stoprocentní nárůst, nová pobočka nám umožní i nadále náš #teamcoolpeople rozvíjet, a to na 300 talentovaných kolegů.

Moderní prostory v objektu Trimaran odrážejí charakter technologické společnosti. Jsou navrženy s důrazem na detail a perfektně vybaveny pro soustředěnou práci i efektivní komunikaci. Zohledňovala se nejen kooperace napříč týmy, individuálně s kolegy, ale pochopitelně také s klienty a kandidáty.

V nových prostorách nechybí ani ikonické prvky firemní identity – stěny plné zeleně a vkusně zakomponované brandové barvy. To kromě jiných vytváří inspirativní a příjemné pracovní prostředí.

V nové pobočce je díky velkorysému prostoru pamatováno na všechny aktivity. Je tu množství klidných koutů pro soustředění, stejně jako prostorné zóny pro setkávání s kolegy a komunikaci s klienty a kandidáty. Věříme, že právě takto koncipovaná pobočka nám pomůže dosáhnout ještě větších úspěchů a komfortu pro všechny naše kolegy.

 

 

Bratislava: Synergie v srdci Evropy

Rozšíření bratislavské pobočky o nový prostor navazuje na propojení s vídeňskou pobočkou. Toto spojení sil otevírá dveře k efektivnější spolupráci a sdílení znalostí mezi kolegy napříč Slovenskem a Rakouskem. Věříme, že tato synergie povede k inovativním projektům, dynamičtějšímu pracovnímu prostředí, a ještě větším úspěchům pro naše klienty.

Také nové prostory bratislavské pobočky nabízejí moderní a inspirativní pracovní prostředí pro stávající i "nové" kolegy. Stejně jako v Praze i zde je důraz kladen na komfort a funkčnost s dostatkem prostoru pro soustředěnou práci i kolektivní.

 

 

Otevření nových poboček a nábor talentovaných kolegů vnímáme jako symbol našeho růstu a ambicí. Jsme přesvědčeni, že nám tyto moderní prostory a inspirativní prostředí pomohou dosáhnout ještě větších úspěchů a posunout CoolPeople na další úroveň.

Přidejte se k našemu #teamcoolpeople i vy. Sledujte nás na sociálních sítích LinkedInInstagram a nenechte si ujít další novinky a dění v CoolPeople Technology.  

 

 

Připravila: Petra Sauerová