CoolClub pro IT odborníky

Zaplatí a nemusí se nabíjet. Platební náramek od Niceboye vás bude bavit

16.10.2024

Společnost Niceboy a mBank přinášejí po úspěšném zavedení platebního prstenu další inovaci – elegantní platební náramek. Tento módní doplněk spojuje technologii s elegancí a přináší nový způsob bezhotovostního placení.

 

Novinky

Digitální bankovnictví neustále posouvá hranice, a to nejen v oblasti mobilních plateb. Po jarním uvedení platebního prstenu firma Niceboy a mBank nyní představují platební náramek.

Náramek, dostupný výhradně pro klienty mBank s kartou Mastercard, je vodotěsný a vhodný k bezkontaktnímu placení i výběru hotovosti z bankomatů. Navíc nevyžaduje nabíjení a ani internetové připojení.

Díky technologii tokenizace, která nahrazuje reálné číslo karty, zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti. Pro částky do 500 korun není potřeba zadávat PIN, což zvyšuje komfort každodenního používání. A v případě, že náramek ztratíte, můžete kartu okamžitě deaktivovat či odebrat prostřednictvím aplikace Niceboy Pay.

 

 

Platební náramek od Niceboy nabízí, nejen bezpečné placení, ale také elegantní vzhled, který se hodí i na společenské akce, kde k outfitu většinou moderní chytré hodinky úplně neladí.

Díky spolupráci s českými designéry značky Furiosa je náramek k dispozici hned v sedmi variantách. Přičemž vybrané modely jsou navíc ozdobeny 18karátovým zlatem nebo pravými říčními perlami. Takových kousků nechal Niceboy vyrobit pro český a slovenský trh pouze dva tisíce a podávají se za 1 799 a 2 699 korun.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook, Niceboy