CoolClub pro IT odborníky

CoolNovinky

Nové pobočky CoolPeople v Praze a Bratislavě ukazují na rozsáhlou expanzi

S nadšením oznamujeme slavnostní otevření nových poboček. Zcela nová je pobočka CoolPeople v Praze, k rozšíření té dosavadní došlo v Bratislavě. Tyto kroky představují klíčové milníky na cestě k naplnění vize růstu a expanze společnosti.

Společenská odpovědnost očima CoolPeople Technology

Společenská odpovědnost je dobrovolný závazek organizace zohledňovat při rozhodování a v každodenních činnostech potřeby svých klientů, zaměstnanců, i životního prostředí. Pro CoolPeople Technology je tato ohleduplnost důležitou součástí.

CoolPeople Club má nový design, přibyly i chytré funkce s podporou AI

Magazín CoolClub má nový kabát. Moderní design s janě čitelnou typografií a intuitivním uspořádáním podporují i nové funkce umělé inteligence. Nová generace CoolClubu, který je na světě již 11 let, je tady.

CoolPeople dorostla v plnohodnotnou IT společnost a transformuje se v CoolPeople Technology

Společnost CoolPeople, přední poskytovatel IT kapacit a dalších personálních služeb, dorostla do plnohodnotné IT společnosti. To odráží transformaci z malého zprostředkovatele IT kapacit na špičkovou mezinárodní IT společnost, která se rovnou zařadila do TOP 5 IT společností na tuzemském trhu.

CoolPeople získává mezinárodní certifikáty ESG a ISO 27001 a připravuje se pro další růst

Společnost CoolPeople, přední poskytovatel IT kapacit a souvisejících služeb, hrdě oznamuje, že získala mezinárodní certifikáty ESG a ISO 27001. To potvrzuje její vedoucí postavení na trhu a nastavení pro další masivní růst. Udržitelnost a bezpečnost informací bere jako součást své firemní kultury i jako závazek k neustálému zlepšování včetně úrovně zabezpečení.

LinkedIn přichází se statistikami za rok 2022: CoolPeople je skutečně jedničkou na trhu

LinkedIn je sociální síť, která ještě do roku 2020 sloužila především jako networkingová platforma pro profesionály v různých oborech. Nyní je platforma ale spíše vnímaná jako jedna z nejlepších sociálních sítí právě pro byznys. V CoolPeople se bere LinkedIn vážně a dobře zvolená strategie přináší ovoce. Z přehledu LinkedIn 2022 vyplývá, že je CoolPeople skutečně jedničkou ve svém oboru.

Pobočky CoolPeople v Bratislavě a Vídni mají nové kancelářské prostory

Bratislavskou a vídeňskou pobočku společnosti CooPeople najdete na nových adresách. Poskytují větší prostor a maximální uživatelský komfort. Pod design obou prostor se podepsala úspěšná architektka Andrea Pastrnek, která má na kontě ocenění kanceláří roku.

Klienti CoolPeople dělají (nejen) o Vánocích dobré skutky: pomáhají rodinám v nouzi

Říká se, že sdílená radost je dvojnásobná radost. O Vánocích to platí dvojnásob. Klienti CoolPeople se letos stali Ježíškem pro ty, ke kterým osud nebyl zrovna přívětivý. Svůj vánoční dárek proměnili v dobrý skutek ve formě finanční pomoci konkrétní rodině v nouzi. Ta tak díky nim prožije šťastnější a veselejší Vánoce.

Brněnská pobočka CoolPeople v nových kancelářích

Brněnskou pobočku CoolPeople najdete na nové adrese. Tým čtyř desítek zaměstnanců se přesunul do nových prostor v centru Vlněna Office Park. Nové kanceláře nabídnou vyšší uživatelský standard i designový zážitek. Poněkud experimentální způsob využití prostoru nabízí pracovní i klidové zóny komfortně rozmístěné v uživatelsky dvojnásobně rozlehlém prostoru.

Novinky v ústecké pobočce CoolPeople: větší prostory a oslavy 5letého výročí

Téměř na den přesně po pěti letech od začátku fungování dostala ústecká pobočka CoolPeople nové kancelářské prostory. Zareagovala tak nejen na aktuální dynamický růst společnosti, ale i na nastavenou strategii. V té se na pobočce v Ústí nad Labem v nejbližších měsících počítá s 50 regionálními zaměstnanci.

Zažijte práci jinak: úspěch, zábavu a budování osobního brandu. Staňte se recruiterem v CoolPeople

Z průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění vyplývá, že jen 69 % lidí je spokojeno se svou prací. Zbytek zaměstnaných svou práci spíše trpí. Přitom právě teď, v době nejnižší nezaměstnanosti, je ideální doba na vyšší nároky a změnu práce. A to i ve zcela novém oboru. Nastartovat svoji kariéru můžete jako recruiter v CoolPeople, kde nováčkům poskytují kompletní zaškolení a maximální podporu pro maximální úspěch.

CoolPeople Academy vítá desítky nových absolventů certifikačního kurzu

Dalších více než 40 Sourcing Managerů společnosti CoolPeople získalo oficiální certifikační kurz CPSA (CoolPeople Sourcing Academy). Absolventi díky tomu posouvají své skills nejen v oblasti IT recruitmentu, stávají se tak profesionálním a důvěryhodným partnerem pro IT odborníky, kteří hledají nové projekty nebo kariérní příležitosti.

CoolPeople představuje svůj nově posílený seniorní management, jednička na trhu s IT odborníky rapidně roste

Společnost CoolPeople vstupuje do nového roku s nově posíleným seniorním managementem. Od 1. 1. 2022 se aktivně podílí na plánované a rozsáhlé expanzi společnosti v následujících letech. Lídr na trhu tím potvrzuje svoji dlouhodobou tržní a finanční stabilitu, která je konstantou již 17 let. Headquarter společnosti v Praze nadále řídí veškeré aktivity a pobočky v Brně, Bratislavě, Vídni.

CoolPeople a její klienti rozdávají smysluplné vánoční dárky rodičům samoživitelům

Dobré skutky k Vánocům patří, a to zvlášť v čase, kdy vlivem těžké doby mnoho lidí řeší doslova existenciální otázku. Proto se společnost CoolPeople rozhodla svým klientům věnovat vánoční dárek, jenž má skutečnou přidanou hodnotu. Společně pomáhají rodičům samoživitelům v nouzi, aby letos prožili o něco klidnější a veselejší Vánoce a aby se oči jejich dětí mohly u vánočního stromečku také rozzářit.

CoolPeople prezentuje své firemní hodnoty a vizi na příští 3 roky

Společnost CoolPeople, největší a nejrychleji rostoucí poskytovatel externích IT kapacit a souvisejících služeb, prezentuje své nově jasně definované klíčové hodnoty a vizi dalšího růstu na příští 3 roky. K práci a komunikaci v souladu s nimi se svým podpisem zavázali všichni zaměstnanci společnosti.

CoolJobs Social spouští očekávanou mobilní aplikaci pro Android

Největší kariérní portál na trhu s aktuálně otevřenými IT pozicemi spouští mobilní aplikaci pro Android. Nyní je flexibilní pro všechny uživatele a jejich zařízení. Kandidáti mají možnost hlásit se odkudkoliv na nabízené pozice v ČR, SK, AT a dalších evropských zemí. Díky AI algoritmu se uživatelům zobrazují pouze relevantní pozice. Aplikace je volně ke stažení na Google Play.

Strategický Employee Branding usnadní kandidátům i klientům spolupráci

Největší kariérní portál s prvky sociální sítě CoolJobs Social a web CoolPeople přidávají další funkční doplněk, který usnadní proces spolupráce. Osobní videovizitky jednotlivých Sourcing a Account Managerů vyřeší otázku prvního setkání – citlivě seznámí kandidáta s konkrétní osobou, s níž přijde do kontaktu, a která bude průvodcem vybraného projektu. Papírové kartičky, zdlouhavé telefonáty i ostych z první schůzky tak díky CoolJobs Socials mohou zůstat zapomenuty.

CoolPeople spouští pro své kontraktory novou funkci samofakturace

Kontraktoři, kteří pracují na projektech klientů v barvách CoolPeople, mají od dnešního dne opět o něco jednodušší život. Nemusí vystavovat své faktury, vše za ně zpracuje automatizovaná funkce samofakturace na CoolPeople Club. CoolPeople Club je webový portál, prostřednictvím kterého probíhá veškerá bezpapírová komunikace mezi CoolPeople a kontraktory. Jedním z posledních pomyslných kamínků do plné automatizace je právě funkce pro vystavování faktur.

CoolPeople spouští komplexní systém péče o kontraktory na projektu CoolPeople Care360

CoolPeople Care360 je systém dlouhodobé komplexní péče o kontraktory, kteří v barvách CoolPeople pracují na projektech klientů. Care360 řeší celý proces. Od nástupu kontraktora na projekt, spolupráci na projektu, až po prodloužení nebo případnou alokaci na jiný projekt.

CoolPeople Pool nabízí klientům ASAP dostupné chybějící IT kapacity

Společnosti se stále více potýkají s nedostatkem IT odborníků. Tento trend bude ještě sílit. Situaci, kdy poptávka převyšuje nabídku, pomáhá vyřešit nově vzniklá služba CoolPeople Pool. Nabízí klientům ASAP dostupné kandidáty v oboru informačních technologií. Značně urychluje proces propojení s relevantními kapacitami.

Načítám další...