CoolClub pro IT odborníky

CoolMovie

Novinky na streamovacích platformách: Sci-fi, akce a návrat X-Menů

Ať už vás láká sci-fi od tvůrců Hry o trůny, napínavý true-crime o New Yorku, nebo návrat do světa X-Menů, z aktuální nabídky streamovacích služeb si vybere každý.

Duna 2 trhá rekordy, ani v Česku nemá konkurenci

Očekávané pokračování sci-fi filmu Duna z roku 2021 slaví nevídaný úspěch. Snímek se vyšplhal na příčky i před loňskou Barbie či Oppenheimera a stává se největším hitem letošního roku.

Akční nářez, Boy Kills World, dorazí v dubnu

Fanoušci akčních filmů, zbystřete. Jeden z nejočekávanějších akčních snímků roku, Boy Kills World, má konečně oficiální premiéru. Do amerických kin vtrhne 26. dubna, strhující trailer už je k mání pro všechny.

7 tipů na únorové trháky na streamu

Streamovací platformy chrlí i v únoru jednu novinku za druhou. Co si pro vás připravily?

Geniální válečný seriál Vládcové nebes z produkce Spielberga a Hankse je tu!

Další počin z produkce Stevena Spielberga a Toma Hankse je tu. Pomyslnou druhoválečnou trilogii titulů Bratrstvo neohrožených a Pacifik během příštích pár dnů doplní Vládcové nebes.

Rod draka nebo Temný případ. Nejočekávanější seriály HBO roku 2024 jsou tu!

Platformu letos obecně čeká silný rok, a to nejen v ohledu zkracování názvu z HBO Max pouze na Max, ale i v rámci seriálových novinek. Jaké seriálové novinky na HBO budou letos stát za to?

Nejočekávanější filmové hity tohoto roku odhaleny!

Lupičský thriller V letu, Kosmounaut z Čech, Lekce truchlení nebo Sněžné bratrstvo. Jaké další filmové pecky přinese rok 2024? Tyto tituly byste rozhodně neměli minout.

Netflix nabídne o Vánocích akční zážitek roku, HBO Marvelovku

Máme pro vás tipy na snímky, které oceníte, jakmile vám vánoční filmy polezou už i ušima. Jaké novinky najdete na streamovacích platformách během vánočních svátků?

Prosincové hity na Netflixu: katastrofický thriller s Julií Roberts a spin-off Papírového domu

Netflix si na prosinec přichystal kvalitní nabídku. Mimo vánoční klasiky vsází na katastrofický thriller s hvězdným obsazením, sci-fi příběh, anebo pokračování rodinného animáku.

3 nové sci-fi filmy na Netflixu, které vás dostanou do kolen

Na trhu najdete nepřeberné množství doposud natočených sci-fi snímků. Netflix se může pyšnit celými desítkami. Zde jsou TOP 3, které by neměly uniknout vaší pozornosti. Sice se blíží vánoční čas, a tak by kde kdo očekával spíše tipy na vánoční filmy, na ty je ale ještě chvilku čas. A tak my dnes přinášíme nové sci-fi filmy, které jsou aktuálně dostupné na Netflixu. Nenechte si je ujít.

TOP 5 filmů o hackerech

Děsí vás vidina možného narušení bezpečí, soukromí a představa toho, že by se někdo cizí mohl dostat k vašim údajům? A i přesto vás celý proces hackování počítačů zajímá a fascinuje? Inspirujte se tipy na ty nejlepší filmy ztvárňující právě toto téma. Někdy se možná spíše zasmějete, ale jindy uvidíte i reálné postupy. Následující snímky vás vtáhnou bezpochyby do děje a zajistí zábavu na pochmurné odpoledne.

Sylvester Stallone a další listopadové novinky na Netflixu

Na ponuré podzimní listopadové dny je Netflix samozřejmě připraven. Svým fanouškům nabídne hned několik zajímavých novinek. Máme pro vás dnes 6 z nich, které byste neměli přehlédnout.

Mission: Impossible Odplata konečně online!

Jeden z nejočekávanějších akčních filmů roku Mission: Impossible Odplata – První část v kinech komerčně příliš nezaujal. Zřejmě kvůli snímku Oppenheimer. Nyní je ale Mission Impossible konečně dostupný i online.

5 nejlepších hororových novinek tohoto podzimu  

Spooky sezóna je pomalu, ale jistě tady. Máme pro vás několik tipů na nejdrsnější snímky letošního podzimu, které vás právě teď chtějí vyděsit na platformách Netflix a HBO.

Nenechte si na Netflixu ujít tyto 4 nejočekávanější seriály

Ať chceme nebo ne, podzim se pomalu ale jistě blíží. Nalaďte se již nyní na to, co nás dokonce roku ještě čeká. Třeba nejočekávanější seriály Netflixu v druhé polovině roku 2023.

10 tipů na streamovací premiéry v srpnu: Nové Star Wars, Strážci Galaxie i populární Ahsoka

Srpen bude na streamovací zážitky pěkně šťavnatý! Na obrazovky vtrhne nová série z kultu Star Wars, strhující dokumenty, sci-fi s časovou smyčkou i dvě epizody očekávané Ahsoky.

Filmové kino hity 2023: 5 nejočekávanějších snímků do konce roku

Nezmeškejte ty nejvíce očekávané filmové novinky, které se ještě do konce roku objeví v kinech. Pokud se tedy kvůli právě probíhající stávce v Hollywoodu neodloží na příští rok. Které to jsou?

5 žhavých novinek na streamovacích platformách, které rozvíří letní scénu

Pokud chtějí streamovací služby diváky v letním období zaujmout, musí šlápnout do pedálů. Zaklínače už přední fanoušci shlédli, takže - jakými novinkami zaujmou platformy dále? Máme tipy na 5 snímků, které musíte vidět!

Epické sci-fi roku Duna 2 přichází s dalším trailerem

Druhý díl Duny je za chvíli tu. Nyní vyšel druhý trailer, který je oproti tomu prvnímu opravdu nabušený. Do jaké pozice se dostane Paul Artreid a kdo další tam bude figurovat?

Asteroid City nezklame: Wes Anderson opět přichází s kombinací výstředních postav i pitoreskního prostředí

Wes Anderson představuje svůj nejnovější filmový projekt Asteroid City po dvou letech od poslední premiéry. Tento renomovaný režisér je známý pro své melancholické komedie, které se vyznačují nejen symetrickými kompozicemi, ale také precizním výběrem hudebního doprovodu. Jedná se o jeho dosud nejkrásnější film?

Načítám další...